-

Työhönvalmentajille: WSA-käyttäjäkoulutus 07.09.–10.11.2021

Online-tapaamiset klo 14-16 seuraavina päivinä 7.9. / 21.9. / 5.10. / 19.10. / 10.11.

Työhönvalmentajille - haluatko tavoittaa "Emmä tiiä" asiakkaat?

Kenelle?

Vates-säätiö suosittelee koulutusta valmennus- ja ohjaustyön ammattilaisille. Tarvitsetko keinoja asiakkaidesi motivointiin ja nopeatempoiseen ohjaamiseen? Käyttäjäkoulutus antaa konkreettiset keinot ohjaamiseen, tukemiseen ja kehittymisen arviointiin.

Tavoitteet ja hyödyt

Työtyylianalyysin (WSA) avulla löydät ratkaisuja ja keinoja ihmisten voimavarojen kasvattamiseen asiakaspolun eri vaiheissa. Löydät suoraan ja nopeasti keinot, miten ohjaat ja tuet ihmistä oikealle polulle. 

Opit analysoimaan työtyylianalyysejä niin, että löydät tunnissa vastauksia mm. seuraaviin:

  • soveltuvuus erilaisiin työtehtäviin
  • asennoituminen perehdytykseen ja ohjeisiin
  • tiedon vastaanottaminen & vuorovaikutus
  • stressifaktorit
  • itseohjautuvuus – ohjauksen tarve 
  • rutiinit – muutos
  • suhde aikatauluihin

Saat standardit täyttävän sertifikaatin WSA-asiantuntijuudesta ja huomaat, kuinka valmennustyö helpottuu ja tehostuu.

Sisältö

Työtyylianalyysiä (WSA) analysoimalla opit tunnistamaan erilaisia löydöksiä, kuten sisäistä ja ulkoista konfliktia sekä stressiä. Analyysin kautta ymmärrät mistä asenteet kumpuavat, miten vaikutat toisen ihmisen motivaatioon ja millä tavoin tuet ihmistä toimimaan hänelle parhaalla tavalla. Työtyylianalyysistä käy ilmi biologiset suorituskykyindikaattorit, opitut toimintamallit sekä stressifaktorit. Koulutuksen aikana teet viisi työtyylianalyysiä, ryhmäraportin ja harjoittelet analysointia. 

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Harjoitusten tavoitteena on tunnistaa menetelmien hyödyt ja erot eri ikä- ja kohderymille sekä erilaisissa tehtävissä toimiville. Yksilö- ja ryhmäanalyyseistä on saatavilla kymmenen kieliversiota.

Aikataulu

07.09.2021 - 10.11.2021 (online klo 14-16) 7.9. / 21.9. / 5.10. / 19.10. / 10.11.

  • Harjoittelu 5.10.-9.11.2021
  • Näyttö 10.11.2021

Kouluttaja

Anne Penttinen toimii pääkouluttaja ja on akkreditoitu menetelmien käyttäjä. Hän on tehnyt pitkän uran edistäen osatyökykyisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Penttisen kokemus auttaa kohtaamaan uusien sukupolvien tarpeet konkreettisin keinoin.

Koulutuksen sisältö kootusti

Koulutuksen kesto on kaksi kuukautta ja koostuu 5 x 2h online-tapaamisista, verkkokoulutuksesta, itsenäisestä harjoittelusta sekä näytöstä.  Koulutus sisältää henkilökohtaisen työtyylianalyysin (WSA) ja 5 kpl työtyylianalyysejä (WSA) harjoittelua varten, menetelmien tulkintakäsikirjat sekä kattavan verkkovalmennuksen, joka on auki 3kk.

 


Hae WSA-käyttäjäkoulutukseen tästä.