-

SF-asiantuntija: Pätevöidy työhyvinvointioppaaksi (2 kk)

Vaikutukset ovat välittömiä, väistämättömiä ja tieteellisesti todennettuja. Koulutuksesta saat avaimet ihmisten hyvinvoinnin, tuottavuuden ja motivaation lisäämiseen. Aloitus 28.03.2023, päätös 27.05.2023.
Tapahtumapaikka Consultica Arctic Academy - hybridikoulutus
Osoite Rovaniementie 56, 95700, Pello Finland
Katso kartalla Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaksi syventävää lähipäivää Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktisessa elämyskeskuksessa sekä hyvinvointioppaan harjoittelu.

WSA & TSA -asiantuntiija, pätevöidy työhyvinvointioppaaksi! Koulutuksessa lähestymme teemaa aivojen hyvinvoinnin näkökulmasta WSA-analyysin pohjalta. Koulutuksen päätyttyä voit toimia hyvinvointioppaana joko organisaation sisällä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kenelle?

Henkilöille, jotka ovat käyneet WSA & TSA -sertifiointikoulutuksen. Koulutus on suunnattu WSA & TSA -asiantuntijoille, jotka edistävät organisaatiossa työhyvinvointia oman työnsä ohessa tai itsenäisinä yrittäjinä. Koulutus soveltuu erinomaisesti mm. HR-asiantuntijoille, työsuojelusta vastaaville henkilöille, opinto-ohjaajille, kuraattoreille ja opettajille.


Koulutuksen hyödyt

Opit tekemään konkreettisia hyvinvointia lisääviä muutoksia WSA-raportin löydösten pohjalta. Analyysien avulla saat aikaan välittömiä muutoksia, ja yleensä tarvittavat muutokset eivät maksa juuri mitään. 

WSA on kuin kartta ihmisen parhaaseen versioon itsestään, sillä se tuo esille 53 suorituskykyindikaattoria. Valmistuttuasi työhyvinvointioppaaksi osaat opastaa ihmisiä työskentelemään ja elämään oman "kartan" osoittamien suuntaviivojen mukaisesti. Sinun avullasi ihminen oppii tuntemaan omat biologiset vahvuudet ja piilevän potentiaalin ja ottamaan ne käyttöön. Mitä enemmän ihminen osaa hyödyntää omia biologisia vahvuuksia erilaisissa tilanteissa, sitä paremmin hän voi ja sitä tehokkaampi hän on.

"WSA:n avulla on päästy nopeasti kiinni työkyvyn haasteisiin ja toisaalta myös voimaannuttaviin asioihin. Pienillä työolosuhteisiin tehtävillä muutoksilla on pystytty paremmin tukemaan työntekijöiden työhyvinvointia, kertoo sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelevä HR-asiantuntija Päivi Juslin. Päivi on tehnyt analyysin jo noin 100 työntekijälle. 

"WSA-analyysi antaa tekijälleen käyttöohjeet siitä, miten oman hyvinvoinnin ja jaksamisen voi saattaa optimaaliselle tasolle. Tällä työkalulla on voima nostattaa työyhteisön hyvinvointia hyvinkin monipuolisella tavalla", kirjoittaa sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja hyvinvointivalmentaja Laura Ihatsu. Laura tarjoaa WSA-analyysiä asiakkailleen muiden hyvinvointivalmennusten ohessa. Lue Lauran kirjoitus kokonaan tästä.

"On ollut hieno matka huomata isoja muutoksia siinä, miten opiskelijoita tai valmennettavia voi tukea heidän omalla tiellään kohti heidän unelmiaan", kirjoittaa sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori Tommi Haapakangas. Lue Tommin kirjoitus kokonaan tästä.


Koulutusohjelman päätyttyä 
 • Osaat katsoa ja analysoida WSA-raporttia paremmin kokonaisuutena
 • Tunnistat WSA-raportista helposti, onko ihminen stressaantunut
 • Löydät työskentelytyylianalyysistä (Working Style AnalysisTM) stressifaktoreiden lisäksi muita kuormitustekijöitä
 • Osaat luoda monipuolisesti toimintasuunnitelmia, joilla voidaan lisätä omaa ja muiden hyvinvointia
 • Osaat luoda monipuolisesti toimintasuunnitelmia, jotka vähentävät opittua analytiikkaa
 • Ymmärrät syvemmin, mitä piilevä potentiaali todella tarkoittaa ja miten se saadaan esiin
 • Ymmärrät ihmisten erilaisuuden stressin kokemisessa ja paineen alla
 • Ymmärrät uupumuksen, konfliktien ja heikon suorituskyvyn syyt työpaikalla
 • Osaat luoda stressivapaan työympäristön ja -ilmapiirin
 • Tiedät, miten voit yhdistää WSA-raportin tulokset ja luonnon ja lisätä näin optimaalisella tavalla ihmisten hyvinvointia
 • Menestyt paremmin johtamisessa, valmentamisessa ja mentoroinnissa, liiketoimintatilanteissa, työ- ja oppimistilanteissa, työ- ja oppimisympäristöissä sekä omassa liiketoiminnassa
 • Saat toimia sertifioituna työhyvinvointioppaana 

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Yksilö- ja ryhmäanalyyseistä on saatavilla kymmenen kieliversiota.


Kouluttajat

Pääkouluttajana toimii menetelmien akkreditoitu asiantuntija ja Master Coach Anne Penttinen sekä sertifioidut WSA & TSA -asiantuntijat Tiia Ahola ja Veera Annunen.


Koulutuksen aikataulu 28.03. - 27.05.2023

Koulutus on lyhytkoulutus, joka kestää harjoitteluineen 2 kuukautta. Hybridikoulutus sisältää etäopiskelua ja syventävät lähipäivät täysihoidolla Consultica Arctic Academyssä, joihin voit osallistua myös etänä. Valitse itsellesi sopivin toteutus! Hybriditoteutuksessa saapuminen Consultica Arctic academyyn, Pelloon, tapahtuu helposti esimerkiksi yöjunalla. 

 

Orientaatio

Zoom

Koulutuspäivät

Consultica Arctic Academy, Pello / Zoom

Master-töiden esittely ja diplomit

28.03.2023 05.-06.04.2023 27.05.2023

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa pureudumme stressifaktoreihin, kuormitustekijöihin ja johtamiseen. Koulutus koostuu lähi- ja/tai etätapaamisista sekä itsenäisestä opiskelusta ja harjoittelusta. Yhteisissä tapaamisissa pääset oppimaan kokeneilta kouluttajiltamme ja harjoittelemaan yhdessä muiden osallistujien kanssa. Oppimisen tukena sinulla on kattava verkkoalusta, joka on käytettävissäsi vielä 3 kk koulutuksen jälkeen. Verkkoalustalta voit ladata itsellesi menetelmien analysointikäsikirjan ja Master-käsikirjat, jotka jäävät käyttöösi.


Kokonaiskuva koulutuksen etenemisestä 

Step 1. Täytä ilmoittautumislomake ja otamme sinuun yhteyttä

Step 2. Vastaat työskentelytyylianalyysiin (Working Style AnalysisTM) verkossa 45 min

Step 3. Yhteinen orientaatiotapaaminen etänä 28.03.2023 (2 h)

Step 4. Pääsy verkkokoulutusalustallemme, mistä löydät kaikki materiaalit

Step 5. Koulutuspäivät 05.-06.04.2023

Step 6. Itsenäistä opiskelua ja  yhteisiä verkkotapaamisia

Step 7. Harjoittelu 

Step 8. Master-töiden esittely, koulutuksesta valmistuminen, diplomit
 

Hinta 

1895,00 + ALV
 

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Tule kokemaan koulutuksemme ja lapin lumo! 
 


Lisätietoja

Anne Penttinen
+358 44 906 4444
[email protected]


Hae mukaan hyvinvointioppaan koulutukseen täältä.

Lue lisää WSA & TSA -sertifointikoulutuksesta täältä.