-

Minä - vastustamaton johtaja: intensiivijakso naisjohtajille

Valkea Brain Break -intensiivijakso 24.-27.10.2023. Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktisessa elämyskeskuksessa.
Tapahtumapaikka Consultica Arctic Academy
Osoite Rovaniementie 56, 95700, Pello Finland
Katso kartalla Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Elämä edessä - suorittaminen takana - vai onko?

KUKA SINUA JOHTAA? NAINEN - haluatko sisäistä rauhaa ja kykyä keskittyä oleelliseen?

Sinä vaikutusvaltainen nainen, oletko valmis siirtymään uudelle olemisen tasolle? Elämään, joka on vaivatonta, vahvuuksiasi hyödyntävää ja nautinnollista. Valkea Brain Break -reissusta uutena naisena eteenpäin, elämäsi loppuun saakka. Oletko riittävän rohkea tai kyllästynyt vanhaan - uskallatko?

Nukutko huonosti? Tuleeko odotuksia joka suunnasta? Onko pakki sekaisin? Eikö mikään riitä puolisolle ja/tai lapsille? Etkö kelpaa? Valuuko elämä käsistä? Onko ilo kadonnut? Puuttuuko rentous? Onko vaikea keskittyä? Miltä tulevaisuus näyttää tässä kunnossa? Välitätkö itsestäsi? Onko depis? Hermostutko helposti? Tympiikö? Onko luovuus hukassa?

Ethän säikähdä, kun puhumme rakkaudesta? Ethän säikähdä, kun nostamme esiin moskan, jota olet kantanut tietämättäsi kehossasi? Ethän säikähdä, kun poistamme esteet elämänenergian virtauksilta, paineet päästä ja palautamme ilon ja inspiraation?

Reissulla syväsukellat itseesi. Reissun jälkeen palaat uutena naisena ja paljon saaneena. Tehdään se mitä täytyy tehdä jo heti paikanpäällä, toimivilla työkaluilla. Sinulle HETI - tässä ja nyt! Tuliaisiksi saat työkalut itsesi ja omien vahvuuksiesi vahvistamiseen.

Reissu toimii Avaimet Käteen - all include -periaatteella!

Ruokailut, majoitukset, luonto-ohjelmat, asiantuntijapalvelut ja syväsukellusistunnot - kaiken mitä reissulla tarvitset. Mukana olevat korkkarit ja tanssireleet poltetaan nuotiossa.

Sijoita itseesi ja varaa reissu omalle hienolle tulevaisuudelle! Takaamme, että et tule katumaan!

Kenelle? Naisjohtajille.

Milloin? 24.-27.10.2023. 

Missä? Paikkana toimii elämyksellinen, aito lapin sydän: Consultica Arctic Academy

Hinta alkaen 1580,00 | hlö

Paikkoja rajoitetusti, enintään 30 johtajaa.

Katso tarkempi sisältö tästä

Reissun kokemusasiantuntijana toimii pörssiyhtiö Betolarin talousjohtaja, Riikka Ylikoski. WSA-työskentelytyylianalyysi auttoi Riikka Ylikoskea löytämään itselleen optimaalisimmat työtavat. Nyt hän voi paremmin, hyödyntää biologisia vahvuuksiaan ja tukee tiimiläisiään potentiaalinsa löytämisessä. Lue Riikan kokemuksista täältä.

Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi heti! Tule kokemaan Valkea Brain Break ja lapin lumo! 
 


Lisätietoja

Anne Penttinen
+358 44 906 4444
[email protected]