-

Minä - vastustamaton johtaja: intensiivijakso kaupunkien ja kuntien johtajille

Valkea Brain Break -intensiivijakso 23.-26.09.2023 Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktisessa elämyskeskuksessa.
Tapahtumapaikka Consultica Arctic Academy
Osoite Rovaniementie 56, 95700, Pello Finland
Katso kartalla Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Elämä edessä – suorittaminen takana – vai onko?

KUKA SINUA JOHTAA? Haluatko lisää energiaa ja elinvoimaa? 

Sinä vaikutusvaltainen johtaja, oletko valmis siirtymään uudelle olemisen tasolle? Elämään, joka on vaivatonta, vahvuuksiasi hyödyntävää ja nautinnollista. Valkea Brain Break -reissusta uutena ihmisenä eteenpäin, elämäsi loppuun saakka. Oletko riittävän rohkea tai kyllästynyt vanhaan – uskallatko?

Nukutko huonosti? Ovatko paineet väärässä päässä? Onko pakki sekaisin? Eikö mikään kelpaa puolisolle? Etkö riitä? Valuuko elämä käsistä? Onko ilo kadonnut? Miltä tulevaisuus näyttää tässä kunnossa? Välitätkö itsestäsi? Onko depis? Hermostutko helposti? Tympiikö? Onko luovuus hukassa?

Ethän säikähdä, kun puhumme rakkaudesta? Ethän säikähdä, kun nostamme esiin moskan, jota olet kantanut tietämättäsi kehossasi? Ethän säikähdä, kun poistamme esteet elämänenergian virtauksilta, paineet väärästä päästä ja palautamme ilon ja inspiraation?

Reissulla syväsukellat itseesi. Reissun jälkeen palaat uutena ihmisenä ja paljon saaneena. Tehdään se mitä täytyy tehdä jo heti paikanpäällä, toimivilla työkaluilla. Sinulle HETI – tässä ja nyt! Tuliaisiksi saat työkalut itsesi ja omien vahvuuksiesi vahvistamiseen.

Reissu toimii Avaimet Käteen – all include –periaatteella!

Ruokailut, majoitukset, luonto-ohjelmat, asiantuntijapalvelut ja syväsukellusistunnot – kaiken mitä reissulla tarvitset. Mukana olevat kravatit ja kauluspaidat poltetaan nuotiossa.

Kenelle? Kaupunkien ja kuntien johtajille

Milloin? 23.-26.09.2023.

Missä? Paikkana toimii elämyksellinen, aito lapin sydän: Consultica Arctic Academy

Hinta alkaen 1580,00 | hlö

Paikkoja rajoitetusti, enintään 30 johtajaa.

Katso tarkempi sisältö tästä. Varaa oma reissusi heti – takaamme, että et tule katumaan!

Reissun kokemusasiantuntijana toimii pörssiyhtiö Betolarin talousjohtaja, Riikka Ylikoski. WSA-työskentelytyylianalyysi auttoi Riikka Ylikoskea löytämään itselleen optimaalisimmat työtavat. Nyt hän voi paremmin, hyödyntää biologisia vahvuuksiaan ja tukee tiimiläisiään potentiaalinsa löytämisessä. Lue Riikan kokemuksista täältä.

Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi heti! Tule kokemaan Valkea Brain Break ja lapin lumo! 
 


Lisätietoja

Anne Penttinen
+358 44 906 4444
[email protected]