Super Start -tyhypäivä

Stressitasojen lasku on taattu Consultica Arctic Academyssä!

-

Stressitasojen lasku on taattu!


Super Start -tyhypäivä on Consultican intensiivisin, päivän mittainen täsmäisku kestävään työhyvinvointiin.

Super Start on aivotutkimukseen sekä luonnon rauhoittavaan ja aisteja aktivoivaan vaikutukseen perustuva työhyvinvointipäivä Pellossa. Sen aikana saatte työkalut ja valmennusohjelman, jonka avulla voitte jatkaa aivokapasiteetin kehittämistä ja hyvinvoinnin kokemuksen ylläpitämistä. Päivä antaa avaimet kestävään työhyvinvointiin!

Päivän aikana löydätte piilevän potentiaalinne Työskentelytyylianalyysin (Working Style AnalysisTM) avulla Lapin aidossa sydämessä: Consultica Arctic Academyssä. Pääsette nauttimaan alueen rauhallisesta luontoympäristöstä, nokipannukahveista ja  ja loistavasta ruuasta nuotion äärellä. 

Ohjelma
 

Ohjelman perustana toimii tieteellisesti validoitu WSA-analyysi. Ennen saapumistanne vaastaatte WSA-kyselyyn ja alkukartoitukseen. WSA-analyysien tulokset kertovat, mitä teidän aivojen optimointi vaatii ja tältä pohjalta Consultican huippuammattilaiset rakentavat teille yksilöllisen ohjelman ottaen huomioon alkukartoitukset. Päivän aikana teitä ohjaavat Personal Brain Trainerit, jotka ovat Master-tason sertifioituja WSA & TSA -asiantuntijoita. 

Aloitamme päivän tutustumalla aivojen toiminnan perusasioihin, koska nämä ovat oleellisesti yhteydessä työhyvinvoinnin kokemukseen. Tämän jälkeen sukellamme teidän piilevän potentiaalin lähteille käymällä yhteisesti lävitse jokaisen henkilökohtaisen WSA-raportin. Raportti tuo esille jokaisen luontaiset vahvuudet ja oman ainutlaatuisen työskentelytyylin.

Opitte tuntemaan ne asiat ja työtavat, jotka tuovat itselle ja tiimille energiaa! WSA-analyysin avulla saamme selville myös jokaisen yksilölliset stressifaktorit ja kuormitustekijät. Ratkaisemme, kuinka ne voitaisiin välttää työpaikalla, jotta aivot toimisivat optimaalisesti. 

Yhteisen WSA-klinikan jälkeen opastamme teidät aistien polulle, jossa pääsette viemään juuri oppimianne asioita käytäntöön ja avaamaan aistinne. Tämä saa aivot vastaanottavaisiksi, mielen ja kehon rentoutumaan ja sisäiset aistit aktivoitumaan*.

Päivän päätteeksi kokoamme päivän keskustelemalla oivalluksistanne ja jokainen saa mukaansa oman henkilökohtaisen WSA-työskentelytyyliraportin sekä WSA-käsikirjan. Pääsette palaamaan työarkeenne rentoutuneina, hyvinvoinnin työkalut taskussanne!

Tiedot pähkinänkuoressa
 

Ryhmän koko: 10-30 henkilöä
Kesto: 6-8 h
Hinta: alkaen 90,00/hlö
Sijainti: Rovaniementie 56, 95700 Pello
Sisältö:

  • ruokailut: aamupala, maittava lounas, iltapäiväkahvit
  • henkilökohtaiset 14-sivuiset WSA-raportit ja ryhmäraportti koko ryhmästä sekä toimintasuunnitelma (PDF)
  • yhteistyössä Personal Brain Trainerin kanssa luotu ohjelma
  • PBT (PersonalBrainTrainer) -verkkovalmennus käyttöösi kuukaudeksi

Odotamme innolla yhteydenottoanne! Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!