-
Riikka Ylikoski, Betolarin talousjohtaja

Riikka Ylikoski, Betolarin talousjohtaja

"Pystyn hyödyntämään potentiaaliani tiimin kanssa tehokkaammin. Sillä on ollut suuri merkitys esimerkiksi haastavan pörssilistautumisprosessimme läpivientiin", kertoo Riikka Ylikoski.
Lue lisää
Antti-Pekka Palokangas, Valkea Arctic Lodge

Antti-Pekka Palokangas, Valkea Arctic Lodge

"Kokemuksesta voin sanoa, että turha työ on puolittunut, henkilöstö voi hyvin ja olemme päässeet nauttimaan tuloksen tekemisestä", toteaa Valkea Lapland Oy:n yrittäjä Antti-Pekka Palokangas.
Lue lisää

Virtaa varhaiskasvatuksen työntekijöille
 

"WSA:n avulla on päästy nopeasti kiinni työkyvyn haasteisiin ja toisaalta myös voimaannuttaviin asioihin. Pienillä työolosuhteisiin tehtävillä muutoksilla on pystytty paremmin tukemaan työntekijöiden työhyvinvointia."

Näin kertoo Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelevä HR-asiantuntija Päivi Juslin. 

Lue koko Juslinin kirjoitus täältä.

Laura Ihatsu

Laura Ihatsu

"Työtyylianalyysin (WSA) kautta opin ymmärtämään mitkä ovat omat luonnolliset ja opitut vahvuuteni, ja miten voin hyödyntää niitä työelämässä ja sosiaalisissa suhteissani."

Näytä case
Leea Kantelus

Leea Kantelus

"Työhyvinvointivalmentajana luulin jo tietäväni kaikki omaa hyvinvointiani tukevat tekijät, mutta eihän se niin ollutkaan. Työtyylianalyysin (WSA) myötä aloin ymmärtää miksi reagoin siten, kun reagoin tietyissä tilanteissa."

Näytä case
Pauli Leinonen

Pauli Leinonen

"Sertifiointikoulutuksen myötä ymmärsin, että työ- ja koulutustyylianalyysi (WSA & TSA), sekä sertifionitikoulutus ovat erinomainen lisä olemassa olevaan arviointiväline- ja koulutusvalikoimaani."

Näytä case
Jari Vanha

Jari Vanha

"Sain WSA-analyysin ansiosta jopa 2,5 tuntia lisää aikaa arkipäiviini. Aamun somettaminen vaihtui tehokkaaseen työskentelyyn ja illat jäi vapaaksi. Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen.”

Näytä case

Meistä sanottua Linkedinissä
 

Opettajien ja opiskelijoiden palautteita

Pepe löysi itselleen parhaat oppimisstrategiat

Pepe löysi itselleen parhaat oppimisstrategiat

"LSA-analyysin tekeminen auttoi minua löytämään itselleni parhaiten sopivan opiskelutavan ja ymmärtämään, millaisista syistä mahdolliset opiskeluun liittyvät haasteet voivat johtua." - Pepe Vanninen
Lue lisää
Opiskelijoiden kasvutarina opettajan näkökulmasta

Opiskelijoiden kasvutarina opettajan näkökulmasta

”Joskus vain tuntuu siltä, että opiskelija ei ymmärrä täysin omaa potentiaaliaan. Veeran ja Sannan tapauksessa kävi juuri näin. Houkuttelin heidät mukaan WSA-maailmaan." Näin kertoo Sannan ja Veeran opettaja, Tommi Haapakangas.
Lue lisää

"Vein opiskelijani Valkea Week -intensiivijaksolle. Opiskelijoiden aivojen kokonaisvaltaiset mieltymykset lisääntyivät jopa 25 prosenttia. Tämä tarkoittaa lisääntynyttä kykyä käsitellä tietoa." - Tommi Haapakangas, Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori

Lue tästä, mitä muuta Tommi kertoo Valkea Week -intensiivijakson hyödyistä.


"Analyysin tuloksista oli minulle todellista hyötyä. Opin uutta itsestäni ja oppimistyylistäni. Uskon, että tämä auttaa minua menestymään paremmin akateemisesti ja saamaan enemmän iloa uusien asioiden oppimisessa."
- Business College Helsingin opiskelija

Lue opiskelijapalaute kokonaisuudessaan tästä!


"En pysty mitenkään listaamaan kaikkia hyötyjä, joita olen saanut Consultican koulutuksista, ja huikeinta on se, että teen oivalluksia yhä!" - Veera Annunen

Lue Veeran teksti kokonaisuudessaan tästä!

Opettamisen ja valmentamisen puuttuvat palaset

Opettamisen ja valmentamisen puuttuvat palaset

"On ollut hieno matka huomata isoja muutoksia siinä, miten opiskelijoita tai valmennettavia voi tukea heidän omalla tiellään kohti heidän unelmiaan ja erinomaisuuttaan. Siihen WSA-maailma on ollut puuttuva palanen." - Tommi Haapakangas
Lue lisää
Oppimistyylianalyysi avasi Ellille uuden, energisen maailman!

Oppimistyylianalyysi avasi Ellille uuden, energisen maailman!

"Opiskeluiden kuormituksen vähentyessä, minulle on jäänyt aikaa ja energiaa tehdä muita minulle tärkeitä asioita. Valmennuksen vaikutus on ollut uskomaton!" - Elli
Lue lisää

WSA-analyysiä suositellaan asiakasohjaukseen

Ainutlaatuisen työtavan ymmärtäminen on avain osatyökykyisten ja työttömien asiakasohjaukseen
 

WSA (Working Style Analysis) on ainutlaatuinen asiakasohjauksen työmenetelmä, joka tuo käytännönläheisesti esille henkilön haasteet ja vahvuudet.

"Näen WSA:ssa merkittävän hyödyn aikuissosiaalityön asiakkaille. WSA tukee moniuloitteista asiakasohjausta, antaen ohjaajille ja valmentajille syvempää ymmärrystä", summaa Pohjanmaan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön päällikkö Virpi Kortemäki WSA-menetelmän hyödyistä.

Tulokset vahvistavat henkilön itsetuntemusta ja antavat ammattilaiselle tietoa henkilön soveltuvuudesta työhön eri ympäristöissä. Menetelmä nopeuttaa asiakasohjausta ja tuo konkretiaa työnantajayhteistyöhön. Itseymmärrys lisääntyy ja vaikutukset näkyvät elämässä kokonaisvaltaisesti.


WSA-analyysi asiakastyön tukena
 

Valmennus- ja ohjaustyön ammattilaiset kokoontuivat 18.8.2022 Vates-säätiön ja Consultica Oy:n järjestämässä tapahtumassa pohtimaan, miten Työtyylianalyysiä (WSA, Working Style Analysis) voi käyttää asiakastyön tukena. Osallistujat täyttivät ennakkoon oman WSA-raporttinsa, ja sitä käytiin koulutuksessa yhdessä läpi.

Eräs osallistuja pohti, yhdistääkö valmennustyön ammattilaisia jotkin ominaisuudet. Osallistujien ryhmäraportista ilmi, että ainakin tässä koulutuksessa monet halusivat hahmottaa kokonaiskuvan, olivat pitkäjänteisiä ja sinnikkäitä, osasivat tehdä nopeita ratkaisuja sekä katsoivat luontaisesti pitkälle tulevaisuuteen. Osallistujat myös käyttivät luontaisesti eri aistejaan käsitellessään tietoa.

"Tässä työssä on hyötyä siitä, että vastaanottaa tietoa useilla aisteilla ja on ikään kuin tuntosarvet pystyssä. Aistejahan voi myös treenata", kommentoi osallistuja.

Kokemuksia työskentelytyylianalyysistä
(Working Style AnalysisTM)

Kysy rohkeasti lisätietoja yhteydenottolomakkeella!

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi