-

Minä - vastustamaton päällikkö: intensiivijakso päälliköille ja esihenkilöille

Valkea Week -intensiivijakso 5.-9.9.2023 Consultica Arctic Academyssä.
Päivämäärä
Tapahtumapaikka Consultica Arctic Academy
Osoite Rovaniementie 56, 95700, Pello Finland
Katso kartalla Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Johdatko onnistumisia vai suorituksia? Kuka SINUA johtaa?

Sinä vaikutusvaltainen päällikkö, oletko valmis siirtymään elämään, joka on vaivatonta, vahvuuksiasi hyödyntävää ja nautinnollista? Oletko riittävän rohkea tai kyllästynyt vanhaan - uskallatko?

Nukutko huonosti? Tuleeko odotuksia joka suunnasta? Valuuko elämä käsistä? Puuttuuko rentous? Onko vaikea keskittyä oleelliseen? Hermostutko helposti? Tympiikö? Onko luovuus hukassa? 

Reissulla syväsukellat itseesi. Tehdään se mitä täytyy tehdä heti paikanpäällä, toimivilla menetelmillä, luonnon elvyttävää vaikutusta hyödyntäen. Sinulle HETI - tässä ja nyt!

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä oivaltamaan yhdessä muiden päälliköiden ja esihenkilöiden kanssa, ja löytämään näkökulmia, joita et yksin tulisi huomanneeksi. Kenties löydät myös avainverkostoja intensiivijakson aikana!

Innovaatiokeskuksemme tarjoaa rauhoittavan ympäristön, missä pääset lepuuttamaan mieltäsi ja kehoasi. Rauhoittavan vaikutuksen lisäksi luonto on suuressa roolissa, koska luonnossa mieli pääsee tyhjenemään kaupunkien ärsykkeistä ja aivot ovat valmiina täyttymään tiedolla. Luvassa on luontomeditaatioita, aistien avaamista aistien polulla ja nokipannukahvien nauttimista. Alue mahdollistaa erilaiset ulkoiluaktiviteetit, voit esimerkiksi pulahtaa aamu-uinnille Valkeajärveen.

Päivien päätteeksi pääset rentoutumaan hirsimökkiin, jonka massiivipuurakenne rauhoittaa ja parantaa unen laatua. Lisäksi palautumistasi edistävät Unikulman hierovat sängyt. Teemme yhteistyötä Unikulman ja jaksaparemmin.fi kanssa, sillä uni on jaksamisen ja hyvinvoinnin perusta. Lue lisää unen merkityksestä täältä.

Reissu toimii Avaimet Käteen - all include -periaatteella! Ruokailut, majoitukset, luonto-ohjelmat, asiantuntijapalvelut ja syväsukellusistunnot - kaiken mitä reissulla tarvitset. Tuliaisiksi saat työkalut sinun ja tiimisi vahvuuksien hyödyntämiseen.
 

Varaa paikkasi!

 
Intensiivijakson jälkeen jaksat paremmin ja sinulla on keinot:

Kehittää ja johtaa itseäsi
Mikä on potentiaalini, miten tunnistan sen, kehitän ja hyödynnän sitä? Miten palaudun?

Johtaa onnistumisia 
Miten tunnistat tiimisi erilaiset työskentelytavat? Miten motivoida tiimiläisiä ja minimoida irtisanoutumiset? Miten tunnistaa ja poistaa kuormitustekijät? Miten kommunikoida, järjestää tehokkaita palavereja ja yhdistää tiimiläisten vahvuudet? Miten rekrytoida, fasilitoida tai hoitaa monitasoisia hankkeita ja projekteja?

Lupaamme: Nopeita, konkreettisia ja käytännönläheisiä keinoja ja vaikuttavia tuloksia hyödyntämällä työtapa-analyysiä, Working Style AnalysisTM (WSA)
Hyödyt

- Työaikaa säästyy tunti päivässä eli 15 % lisää työaikaa
- Yksi sairauspäivä vähemmän säästää 420,00
- Jos tiimissä on 10 sairauspäivää vähemmän vuodessa: 4200,00 säästö

Sijoita itseesi ja varaa reissu omalle hienolle tulevaisuudelle! Takaamme, että et tule katumaan!

Milloin? 5.-9.9.2023

Aikataulu
Orientaatio etänä: 29.8.2023 klo: 15-17
Lähijakso: 5.-9.9.2023

Orientaatio
Oy Minä Ab

Step 1.

Aivojen potentiaali 

Step 2. 

Stressifaktorit
ja työkyky

Step 3.

SWOT ja
rekrytointi

Step 4.

Tiimin potentiaali

29.8.
klo: 15-17
Hyvien käytäntöjen ja onnistumisten jakaminen

Missä? Paikkana toimii elämyksellinen, aito lapin sydän: Consultica Arctic Academy

Hinta alkaen 1980,00 | hlö

Paikkoja rajoitetusti, enintään 30 johtajaa.

Kokemuksia WSA-analyysistä: WSA auttoi Betolarin talousjohtajaa, Riikka Ylikoskea löytämään itselleen optimaalisimmat työtavat. Nyt hän voi paremmin, hyödyntää biologisia vahvuuksiaan ja tukee tiimiläisiään potentiaalinsa löytämisessä. Lue Riikan kokemuksista täältä.

Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi heti! Tule kokemaan Valkea Week ja Lapin lumo! 
 


Lisätietoja

Anne Penttinen
[email protected]


Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!