-

Haluatko löytää aivojesi potentiaalin ja olla paras versio itsestäsi?

Kenelle? Sinulle, joka haluat flow'ta elämään.

"Kaiken kaikkiaan oli todella voimauttavaa! Itselläkin on kokemusta erilaisten testien tekemisestä, mutta WSA:n kohdalla olin iloisesti yllättynyt sen tulosten monipuolisuudesta ja hyödynnettävyydestä. Erityinen plussa WSA:n esiintuomalle henkilön potentiaalille ja sille mitä voisi vielä kehittää, jotta voisi hyödyntää sen kaiken." – asiakas 39v.

"Näin mielessäni jo monia hyödyntämiskohteita, monissakin viitekehyksissä." Kun tunnistat vahvuutesi ja joustavuutesi, olet paras versio itsestäsi niin töissä kuin elämässä yleensä. Avain tuloksellisuuden ja hyvinvoinnin liittoon löytyy stressitekijöiden tunnistamisen ja ennakoinnin kautta. Kun ymmärrät oman potentiaalisi aivotoiminnan tasolla, saat ratkaisun avaimet omaan flow-tilaan.

Mitä? Saat 1,5h + 1h kahdenkeskistä sparrausta asiantuntijan kanssa ja 14-sivuisen henkilökohtaisen työtyylianalyysin (WSA). Kesto tehtävineen yhteensä 4h. Hinta alkaen 397 euroa + alv. Ryhmille alkaen 247 euroa + alv / henkilö.

 

Miten voitat itsesi ylioppilaskirjoituksissa?  Haluatko olla parhaimmillasi pääsykokeissa?

Kenelle? Sinulle, joka haluat flow'ta opiskeluun.

Autamme sinua tunnistamaan vahvuudet ja stressitekijät - näistä on sinulle hyötyä myös työelämässä! Tarjoamme eri ikäisille ja eri tilanteissa oleville opiskelijoille tukea itsetuntemukseen, jonka myötä yltää parempiin tuloksiin. Työkalumme avulla tunnistat sinun vahvuudet opiskelijana ja pystyt hyödyntämään niitä niin yksin kuin ryhmässä. Vahvuuksien lisäksi autamme ymmärtämään stressitekijäsi, jotka lisäävät kuormitusta ja estävät flow-tilaan pääsemistä. Opiskelemisen tulisi olla oivaltavaa ja sujuvaa - tässä voimme auttaa sinua.

Mitä? Saat 1,5h + 1h kahdenkeskistä sparrausta asiantuntijan kanssa ja 14-sivuisen henkilökohtaisen työ- tai oppimistyylianalyysin (WSA/LSA). Kesto tehtävineen yhteensä 4h. Hinta alkaen 397 euroa + alv. Ryhmille alkaen 247 euroa + alv / henkilö.

Tulevat WSA -valmennukset

Katso lisää tapahtumia
Katso lisää tapahtumia

Oletko seuraava menetelmien asiantuntija?

Tulevat asiantuntija- ja sertifiointikoulutukset

Katso lisää tapahtumia
Katso lisää tapahtumia

Palaute

"Annen vetämä sertifiointikoulutus on ollut ehdottomasti yksi antoisimmista oppimiskokemuksista, joita olen matkan varrella päässyt kokemaan! Toimin itse yrittäjänä ja valmentajana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun kentällä, ja täytyy sanoa, että tämä koulutus on saanut toimintani ihan toiselle tasolle. Sertifiointikoulutus antoi minulle valtavasti ymmärrystä siitä, miten ja miksi ihmiset toimivat niin kuin toimivat.

Koulutuksen ansiosta olen oppinut lukemaan ja ymmärtämään ihmisiä paljon terävämmin, sekä tunnistamaan nopeasti heidän potentiaalinsa ja sen miten se saadaan esille. Koulutus antoi myös arvokasta osaamista vuorovaikutustilanteisiin. On ollut mahtavaa ymmärtää ja huomata käytännössä se miten paljon tehokkaammin ihmiset vastaanottavat viestisi koulutustilanteissa, kun opit kommunikoimaan monikanavaisesti, niin että otat huomioon ihmisten erilaiset tyylit omaksua uutta informaatiota.

Sen lisäksi, että koulutus tarjosi valtavan määrän uutta tietoa ja ymmärrystä, se buustasi myös vahvasti omaa sisäistä kehitystä ja kasvua. Anne kouluttaa sinusta ammattitaitoisen ja osaavan WSA ja TSA asiantuntijan, sekä auttaa sinua astumaan omaan täyteen potentiaaliisi. Annella on pitkä kokemus valmentamisesta ja viimeiset 12 vuotta WSA- analyysiä hyödyntäen. Hän näkee uskomattoman kirkkaasti miten ihmiset saadaan nousemaan seuraavalle kehityksen tasolle. Annen omistautuminen tälle työlle on innostavaa ja jokainen luento oli täynnä tiukkaa ja super mielenkiintoista asiaa.

Täytyy sanoa, että tämä sertifikaatti on kullan arvoinen niin monelle ammattiryhmälle. Olit sitten valmentaja, kouluttaja, esimies, yrittäjä, opettaja, liikunnanohjaaja, toimitusjohtaja tai muuten vaan kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja vuorovaikutuksesta, koulutus avaa takuuvarmasti uusia ovia itsensä- sekä ympärillä toimivien ihmisten kehitykseen ja ymmärrykseen.

Vahva suositus!”

Laura Ihatsu, FEEL Wellness & Training

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi