-

FLOW-koulutus

Flow-tilassa saavutat tavoitteita, tunnet onnistumista ja saat uusia oivalluksia. FLOW-koulutuksen myötä ymmärrät miten hallitset omaa flow-tilaasi. Aivojen suorituskyky ratkaisee, kuka menestyy.

FLOW-koulutus ja Aivojen kuntosalin harjoitteet tarjoavat

  1. Ymmärrät oman ainutlaatuisuuden ja tunnistat oman henkilökohtaisen työskentely-, ongelmaratkaisu- ja oppimistyylin, sekä aistimoottorien merkityksen
  2. Erotat biologiset ja opitut tyylit toisistaan, sekä opitut käyttäytymis- ja toimintamallit
  3. Ymmärrät, miten otat tietoa mieluiten vastaan, miten ajattelet sekä miten keskityt ja suoriudut parhaiten päivittäisessä arjessa ja erilaisissa elämäntilanteissa
  4. Osaat tulkita henkilökohtaista työ- (WSA) ja/tai oppimistyylianalyysiä (LSA).
  5. Ymmärrät stressin, uupumuksen, konfliktien ja heikon suorituskyvyn syyt
  6. Menestyt paremmin eri tilanteissa sekä erilaisissa ympäristöissä

 

FLOW-koulutuksen sisältö

Koulutus kestää kaksi kuukautta ja koostuu 1,5h x 5 online-tapaamisista, Aivojen kuntosalin verkkoharjoituksista ja itsenäisestä harjoittelusta. Saat käyttöoikeuden Aivojen kuntosalin verkkoharjoituksiin päivää ennen koulutuksen alkua. Pääkouluttajana toimii Anne Penttinen. Koulutuksia järjestetään kolmelle eri kohderyhmälle: opiskeluun, työelämään ja urheiluun. FLOW-koulutus edellyttää, että sinulla on asiantuntijamme analysoima henkilökohtainen työ- (WSA) tai oppimistyylianalayysi (LSA). Saat sen myös käymällä jonkin meidän työväline-valmennuksen.

Hinta 1990€ + alv 24 %. Opiskelija-alennus - 50 %.

Ottamalla kollegan/ystävän mukaan koulutukseen, saatte molemmat - 20 %.

Laskutamme koulutuksen ilmoittautumisen saatuamme.

Osallistumisen peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa kuluitta, viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa peritään 50 % hinnasta ja sitä myöhemmin koko hinta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö yrityksestänne.