-

Työelämäasiantuntijoille: WSA & TSA asiantuntijakoulutus alkaa 11.01.2022

11.01.2022

Työelämäasiantuntijoille - haluatko tavoittaa myös "Emmä tiiä" asiakkaat?

 

Kenelle?

Työllisyyden kuntakokeiluihin ja tuetun työllistymisen asiantuntijoille. Tarvitsetko keinoja asiakkaidesi motivointiin ja nopeatempoiseen ohjaamiseen? Menetelmä antaa konkreettiset keinot ohjaamiseen, tukemiseen ja kehittymisen arviointiin.

Tavoitteet ja hyödyt

Menetelmän avulla löydät ratkaisuja ja keinoja ihmisten voimavarojen kasvattamiseen asiakaspolun eri vaiheissa. Löydät suoraan ja nopeasti keinot, miten ohjaat ja tuet ihmistä oikealle polulle. 

Opit analysoimaan raportteja niin, että löydät tunnissa vastauksia mm. seuraaviin:

Sisältö

Työtyylianalyysistä (WSA) löydät henkilön piilevän potentiaalin. Analyysin kautta ymmärrät mistä asenteet kumpuavat, miten vaikutat motivaatioon ja miten tuet henkilöä parhaalla tavalla. Työtyylianalyysistä käyvät ilmi biologiset suorituskykyindikaattorit, opitut toimintamallit sekä stressifaktorit. Koulutuksen aikana teet viidelle asiakkaalle työtyylianalyysin ja harjoittelet niiden tulkintaa. 

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Harjoitusten tavoitteena on tunnistaa menetelmien hyödyt ja erot eri ikä- ja kohderymille sekä erilaisissa tehtävissä toimiville. Yksilö- ja ryhmäanalyyseistä on saatavilla kymmenen kieliversiota.

Kouluttaja

Anne Penttinen toimii pääkouluttajana ja on akkreditoitu menetelmien käyttäjä. Hän on tehnyt pitkän uran edistäen osatyökykyisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Penttisen kokemus auttaa kohtaamaan uusien sukupolvien tarpeet konkreettisin keinoin.

Koulutus sisältää
Muuta

Koulutuksen jälkeen sinulla on oikeus suorittaa kansainväliset standardit täyttävä sertifiointi WSA & TSA asiantuntijuudesta. 


Lue lisää WSA & TSA Asiantuntijakoulutuksesta täältä.

Hae mukaan WSA & TSA Asiantuntijakoulutukseen täältä.