-

LIVE: WSA & TSA sertifiointikoulutus 19.-21.04.2021

19.04.2022

Koulutus lumoavissa Lapin maisemissa - paikkoja rajoitetusti! 

Suosittelemme työ- ja koulutustyylianalyysien (WSA & TSA) sertifiointikoulutusta erilaissa HR, johtamis- ja kehittämistehtävissä toimiville asiantuntijoille. Voit hyödyntää osaamista laaja-alaisesti organisaation operatiivisessa toiminnassa.

Tavoitteet ja hyödyt
Sisältö

Työtyylianalyysistä (WSA) löydät henkilön piilevän potentiaalin. Opit analysoimaan erilaisia löydöksiä, kuten sisäistä ja ulkoista konfliktia sekä stressiä. Analyysin kautta ymmärrät mistä asenteet kumpuavat, miten vaikutat toisen ihmisen motivaatioon ja millä tavoin tuet ihmistä toimimaan hänelle parhaalla tavalla. Työtyylianalyysistä käy ilmi biologiset suorituskykyindikaattorit, opitut toimintamallit sekä stressifaktorit. Koulutuksen aikana teet viisi työtyylianalyysiä, ryhmäraportin ja harjoittelet niiden analysointia.

Oppimistyylianalyysi (LSA) nostaa esiin esimerkiksi nopeat oppijat ja työrauhan rikkojat. Oppimistyylianalyysin avulla pystyt vaikuttamaan ja tukemaan asianmukaisesti kutakin yksilöä heidän tarpeiden mukaisesti. Koulutuksen aikana teet kaksi oppimistyylianalyysiä ja harjoittelet analysointia. Oppimistyylianalyysejä on yhdeksän erilaista eri ikäisille ja siitä on saatavilla opettajan ja vanhemman versio.

Valmennus- ja koulutustyylianalyysit (TSA) ovat oivia menetelmiä itsearviointiin ja muiden valmennustyylien arviointiin. Analyysistä käy ilmi saavutatko kohderyhmäsi ja mitkä ovat sinun vahvuutesi kohtaamistilanteissa. Analyysin avulla pystyt kehittymään niin valmentajana kuin kouluttajana ja olemaan parempi versio itsestäsi. Koulutuksen aikana teet opetus- ja valmennustyylianalyysit sekä harjoittelet niiden analysointia.

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin, jotka ovat käytössä maailmanlaajuisesti. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Yksilö- ja ryhmäanalyyseistä on saatavilla kymmenen kieliversiota.

Koulutus sisältää


Lue lisää WSA & TSA Sertifiointikoulutuksesta täältä.

Hae mukaan WSA & TSA Sertifiointikoulutukseen täältä.